2023 KADİR GECESİ MESAJLARI

2023 KADİR GECESİ MESAJLARI

Etiketler 2023 KADİR GECESİ MESAJLARI,Resimli Kadir Gecesi mesajları ,En güzel en anlamlı, dualı ve ayetli Kadir Gecesi
islami sohbet 2023 KADİR GECESİ MESAJLARI
Kategori guzel-sozler
Bu Dua Sitesi 196 Kez ziyaret edilmiştir
Yazar Dua Bahçesi Sohbet

2023 KADİR GECESİ MESAJLARI Hakkında Detaylar

2023 KADİR GECESİ MESAJLARI Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun

 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi 17 Nisan 2023 tarihinde İslam aleminde ibadetlerle eda edilecek. Kur'an-ı Kerim'in ilk kez Cebrail tarafından Hz. Muhammed'e (s.a.v.) indirildiği gece olarak kabul edilen bu mübarek geceye dikkat çekmek için en güzel, resimli Kadir Gecesi mesajları paylaşılacak. Ramazan ayının son on gününe denk gelen kandil gününde eller semaya açılacak ve Allah'tan mağfiret, bağışlanma dilenecek.

KADİR GECESİ SURESİ

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an-ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yeri ağarmasına kadar bir esenliktir." Kadir Suresi 1-5

EN GÜZEL KADİR GECESİ MESAJLARI

"Kalbimdeki sevgi, ruhumdaki huzur, gözümden süzülen yaş, Kadir Gecesi'nde dualarımda aşkla yaş. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Yıldızlarla süzülen gece, gökyüzünde parlayan nur, kalplerimizde hissettiğimiz huzur, Kadir Gecesi'nde dualarımızı kabul eyle. Hayırlı Kandiller!"
"Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde dua edelim, tövbe edelim, sevgi ve hoşgörü ile dolu bir yaşam sürdürelim. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Rahmetin yağmur gibi sağanak sağanak indiği, duaların kabul olduğu, affın ve mağfiretin bolca olduğu Kadir Gecesi'nde huzur ve mutluluk daim olsun. Hayırlı Kandiller!"
"Gönüllerin coştuğu, sevgi ve merhametin yoğunlaştığı, affın ve mağfiretin bol olduğu Kadir Gecesi'nde dualarınızın kabul olması dileğiyle. Kadir Geceniz mübarek olsun!"

RESİMLİ KADİR GECESİ MESAJLARI

"Kadir Gecesi'nde kalplerimiz ibadetle dolsun, dualarımız kabul olsun, gönüllerimiz huzur bulsun. Hayırlı Kandiller!"
"Bir damla tövbe, bir umut ışığı, bir dua niyazı, Kadir Gecesi'nde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Kadir Gecesi'nde affetmenin ve affedilmenin yüce güzelliğini yaşayalım, sevgi ve hoşgörü ile dolu bir hayat sürdürelim. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Gökyüzü yıldızlarla süslü, gönüller dualarla dolu, Kadir Gecesi'nde sevgi ve bereketin daim olması dileğiyle. Hayırlı Kandiller!"

DUALI, HADİSLİ KANDİL MESAJLARI

"Kadir Gecesi'nde Yüce Allah'ın rahmeti ve mağfiretiyle dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Karanlık geceleri aydınlatan, kalplerimize huzur ve umut veren Kadir Gecesi'nde dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Kandiller!
"Kadir Gecesi'nde Rabbimizin sonsuz rahmeti ve mağfireti bizimle olsun, dualarımızın kabulüne vesile olmasını dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun!"
"Yüce Allah'ın lütfuyla geldiği gibi, bereketiyle dolu Kadir Gecesi'nde dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olması temennisiyle. Hayırlı Kandiller!"
 

Sıradaki İslami Dualar

  • hangi dua okunur hangi dua okunur hangi dua okunur En güçlü dualar En çaresiz anda okunacak dua Ruhu RAHATLATAN dualar Canını Yakana okunacak dua Yatmadan okunacak 5 dua RAHATLATAN dualar Dualar Zor durumlarda okunacak En tesirli dua,Hastalar için okunması tavsiye edilen ayet ve dualar var mıdır,Dua okumak dışında manevi olarak rahatlamak için neler yapılabilir
  • Yetişkin Sohbet Odaları Yetişkin Sohbet Odaları Yetişkin islami Sohbet Odaları,Yetişkin dini sohbet odaları, türkiyede en iyi sohbet, chat hizmeti veren sohbet sitesidir. Şimdi kameralı ve sesli sohbet imkanı sunuyor
  • kandilinde oruç tutulur mu kandilinde oruç tutulur mu kandilinde oruç tutulur mu 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek olan Mevlid Kandili,ne kadar oruçlu geçirmek isteyenler detayları araştırıyor
  • islamda kadin ve anne islamda kadin ve anne islam da kadin ve anne,islami evlilik nasıl olmalı. Tesettür (Örtünme) Hakkında Bilgiler. islam kadin ve erkek hakkında detayli bilgilerin bulundugu islami portal
  • mezarlıkta okunacak dua mezarlıkta okunacak dua mezarlıkta okunacak dua Kabir ziyaretlerinde okunacak dualar nelerdir
  • Özkan Kayan - Sana geldim Yar Özkan Kayan - Sana geldim Yar yeni 2024 menzil ilahisini bu kez Özkan Kayan - Sana geldim Yar ile seslendirdi Özkan Kayan - Sana geldim Yar ilahi sözleri Kaşlar keman kiprik oktu Sinem deldi yare oldu Her tabipte çare yoktu  Döndüm yine sana geldim Bak geliyor sultan saki Elin vermiş Gavs-ı Sani Lutfeyleyip bu fakiri  Kabul eyle sana geldim yar
  • Sohbetlim Sohbetlim Sohbetlim.net Resmi sohbet odaları yeni bir sloganlara sohbet severlere son çikardiği temasini tanitti sende benim sohbetlim ol sohbet edelim die başlık atip siteye giren tüm chat sohbet ziyaretçilerini kabul etmeye başladi özelıkle mobıl kullanicilarının çok hoşüan giden sohbet tasarımını sizlerde davetlısınız
  • Hisler Aynası dini sohbet Hisler Aynası dini sohbet İslami sohbet Hisler dünyası dini sohbet Anlamlı Sözler Saklı Dünya Facebook Hisler Aynası Saklı Dünya Hisler dünyası Resimli Sözler Hisler Denizi Hisler Dünyası Facebook Islami hisler Aynası Hisler Aynası Facebook
  • günlük zikirler,En Faziletli Zikirler günlük zikirler,En Faziletli Zikirler günlük zikirler
  • Hasan bayar - Nazar eyle ilahi sözleri Hasan bayar - Nazar eyle ilahi sözleri Bir Allah dostunun nazarı nefsi emmareden nefsi mülhimeye çıkartır Hasan bayar - Nazar eyle ilahi sözleri Şu garibe lutf eyle Gönlüme nazar eyle İstersen mecnun eyle Sultanım Sultanım *** Gir gönlüme hoş eyle İçmeden sarhoş eyle Aşkına mahkum eyle Sultanım Sultanım nasıl bir muhabbet varsende kıskandım muhabbeti olmayan bu sözleri yazamaz. bu ilahiyi hem tesellim hem yoldaşım olan baba sakiye armağan ediyorum.